Южнокорейският Squid Game се превърна в абсолютен феномен на Netflix и разтърси

...
Южнокорейският Squid Game се превърна в абсолютен феномен на Netflix и разтърси
Коментари Харесай

Сезон 2 на Squid Game: Какво можем да очакваме?

Южнокорейският Squid Game се трансформира в абсолютен феномен на Netflix и раздруса стрийминг публиката с появяването си през 2021. Сериалът към този момент е и в първата задгранична продукция с номинация на премиите на Гилдията на продуцентите (PGA) в Съединени американски щати.

Стивън Спилбърг разяснява, че,,Squid Game е променил изцяло сметките в промишлеността “. 

Горещият въпрос - ще има ли втори сезон?

По време на церемонията в събота основателят на Squid Game Хуанг Донг-хюк сподели, че към момента няма нищо снимано, само че работи интензивно върху хрумвания за продължаването на южнокорейската драма.

„ Ще има още страхотни игри, това е всичко, което мога да кажа. “ разяснява той пред Deadline. „ Все още премислям и групирам концепциите за сезон 2. Дори не съм почнал да пиша. “

Ще забележим ли ретроспекции? Героите от сезон 1 изчезват ли вечно? Можем ли да чакаме някои членове на актьорския състав да се завърнат?

„ Не, тъй като множеството от тях са мъртви “, дава отговор на въпросите Хуанг, смеейки се. „ Ще опитам нещо, с цел да ги върна към сезон 2. “

На аления килим Хуанг уточни водещата актриса от сериала му - Хойон Джънг. „ Да кажем, че може би тя има сестра близначка, ще видите. “

Джънг отвръща на закачката „ Мога да трансформира цвета на косата си. Нека го създадем малко като пластична хирургия. " В Youtube видео за Vanity Fair обаче тя опроверга тази доктрина: " Не мисля, че ще се върне. А и, хора, скърбя, че споделям това, само че съм доста щастлива, че умрях. Мога да си спестя напрежението. "  

Едно нещо наподобява несъмнено - завръщането на основния воин: " Той ще се появи още веднъж и ще направи нещо за света, " сподели режисьорът. 

Запитан дали е сюрпризиран от невероятния триумф на продукцията, Хуанг дава отговор: „ Да, в прочут смисъл, тъй като кой може да чака подобен триумф. Опитвах се да направя сполучлив сериал, само че в никакъв случай не съм очаквал сходен триумф. Изненада е. "

Squid Game завоюва три награди SAG тази година и от премиерата си на 17 септември се трансформира в най-гледаното наличие на Netflix до момента. 

Съизпълнителният шеф на стрийминг платформата Тед Сарандос удостовери завръщането на сериала по-рано тази година. Поради известността, Netflix бързо насочи продукцията в тази тенденция.

Премиерна дата за сезон 2 следва да бъде оповестена. Финализирането на първия лиши две години - в случай че този модел на работа се резервира, е малко евентуално да забележим нови епизоди преди 2024.

 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР